Het Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN) zoekt voor een onderzoek in het programma 'De Juiste Zorg op de Juiste Plek', patiënten die ervaringen hebben met zorg en ondersteuning. Het gaat met name op patiënten die te maken hebben met:

- hoge bloeddruk;
- hoog cholesterol;
- hart- of vaatziekte (ook hartaanval en beroerte);
- diabetes;
- angst- en/of depressieklachten;
- chronische longaandoeningen (bijvoorbeeld COPD).

Het HANNN is benieuwd naar uw ervaringen met de zorg en ondersteuning die u hierbij gekregen heeft. In de vragenlijst kunt u uw ervaringen anoniem met het HANNN delen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek. Mocht u het leuk vinden om lid te worden van een klankbordgroep voor dit onderzoek, of wilt u gewoon graag op de hoogte blijven, dan kunt u aan het eind van de vragenlijst uw contactgegevens achterlaten.

Waarom dit onderzoek?

Vanuit het programma 'De Juiste Zorg op de Juiste Plek' onderzoekt het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) en ARGO/Aletta Advies de mate waarin de zorg en ondersteuning bij bovengenoemde aandoeningen helpt en aansluit bij de behoefte van u als patiënt. Doel van dit onderzoek is om bij te dragen aan een beter zorg- en ondersteuningsaanbod in Noord-Nederland.

Link om naar de vragenlijst te gaan. https://www.zorgbelang-drenthe.nl/de-juiste-zorg-op-de-juiste-plek-dat-wilt-u-toch-ook-deel-uw-ervaringen