Als u voor een ander zorgt, is het ook belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Hoe goed kunt u bijvoorbeeld de zorg voor uw naaste combineren met tijd voor uzelf, werk, vrienden en familie? MantelzorgNL ontwikkelde drie producten om u te helpen beter in balans te komen.

 

Mantelzorg in balanstest: Welk type ben jij?
Lukt het u om een goede balans te vinden tussen het zorgen voor een ander en tijd voor uzelf te maken? Hoe gaat u om met tegenslagen? En stelt u duidelijke grenzen? Doe de Mantelzorg in balanstest om te zien welk type mantelzorger u bent en lees de tips.

Naar de Mantelzorg in balanstest

Doorbreek routines met Do Something Different
Do Something Different helpt u via kleine opdrachten (Do’s) om veranderingen aan te brengen in dagelijkse routines, om flexibeler te worden en meer op uzelf te vertrouwen. De Do's stimuleren u om tot actie over te gaan. In vier weken doorbreekt u uw oude patroon en krijgt u meer regie.

Mentale veerkracht door Coachfriend Mantelzorg
Coachfriend Mantelzorg is een online coachprogramma van tien weken. U werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en veerkracht door het doen van opdrachten. Dit kan eenvoudig thuis van achter uw computer. Een online coach van MantelzorgNL helpt u daarbij. 

Meer over Coachfriend Mantelzorg

Bron: MantelzorgNL