Vanaf 29 maart tot en met 2 april 2021 verzorgt Birsen Basar, al 12 jaar een autisme ambassadeur, dagelijks een lezing op ZOOM van 19:30 tot en met 21:00. Ze gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals autisme en liefde, het vergroten van draagkracht van ouders van jeugdigen met autisme, autisme diagnose in de volwassenheid, autisme bij vrouwen en autisme en stress.

De lezingen zijn interactief, vragen stellen mag! 

Voorwaarden deelname lezing Birsen Basar Autismeweek
  • Per deelnemer wordt er per lezing een bijdrage van € 3,- gevraagd. Deze bijdrage wordt gevraagd in de tegemoetkoming in de kosten van de licentie voor ZOOM en de voorbereiding en uitvoering van de presentaties.
  • Deelname aan de presentatie kunt u kenbaar maken door u zichzelf in te schrijven via dit formulier. U schrijft dan uw e-mailadres op als antwoord bij de lezing die u interessant vindt. Dus indien u bv de lezing op 29 maart wilt volgen dan schrijft in het antwoordvak uw emailadres op. Daarna klikt u rechtsboven op 'verzenden'.
  • Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail. Na de betaling is uw deelname bevestigd. Dat kan een aantal dagen uren. Let goed of u kunt of niet. Er wordt geen geld geretourneerd. Wel mag u kiezen voor een lezing op een andere datum.
  • Enkele dagen voor de lezing ontvangt u per e-mail de link voor de ZOOM.

Geef je op via deze link >>