En nog meer vragen.... Hierop natuurlijk ook de antwoorden.... Zit jouw vraag & antwoord er niet bij? Stel deze dan door te reageren.

Voor wie is deze webkrant?
Voor alle mantelzorgers en betrokkenen uit de gemeente Westerveld.
Je kunt hier niet alleen informatie vinden maar ook gemakkelijk artikelen aanleveren of reageren en zo kennis uitwisselen.Worden alle reacties of artikelen geplaatst?
Als jouw reactie of artikel daartoe bijdraagt kun je er op rekenen dat deze geplaatst wordt. Liever niet anoniem, maar als de inhoud relevant is en bijdraagt aan onze doelstelling willen we dat zeker respecteren.
We willen dat je jezelf vrij en veilig voelt om anderen goed te informeren en daarbij kennis, ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen.Wanneer zie ik mijn bijdrage of reactie in de webkrant?
Het is ons streven dat jouw bijdrage uiterlijk de eerste volgende werkdag geplaatst is. En je krijgt altijd een antwoord als we het niet kunnen plaatsen.Waarom wordt deze vorm, een webkrant, en geen forum of weblog gebruikt?
We gebruiken deze 'webkrant' omdat het heel gemakkelijk is om mee te werken. En dat geldt dus voor iedereen die mee wil doen, voor de participerende lezer en voor de redactie.
We willen geen debat met individuen, of achteraf reacties weghalen, maar zorgvuldig samen werken aan een gemeenschappelijke kennisontwikkeling, ervaringsuitwisselingen en reflexie.