Saar aan Huis is een klantgerichte, particuliere organisatie in aanvullende mantelzorg naast thuiszorg en schoonmaak. Saar aan Huis is een landelijke organisatie met ongeveer 40 regio’s. Voor de regio Meppel, waaronder ook de gemeente Westerveld valt, verzorgen wij, Conny Rietema en Bob Assenberg, de dienstverlening.

Bij (beginnende) dementie in een relatie is het heel fijn om de partner, die veelal de mantelzorger is, te ontlasten door het inzetten van een Saar. In de tijd dat Saar bij de demente partner is, kan de vaste mantelzorger dan onbezorgd de tijd nemen voor zichzelf.

Saar die past
Op basis van de cliëntvraag zoeken wij een Saar die past bij de behoefte en interesses van de cliënt. U moet daarbij denken aan boodschappen doen, koken, meegaan naar de huisarts of thuis ondersteunen en gezelschap houden.

Vaste Saars
De inzet van de Saar kan vanaf twee uur in de week tot continue ondersteuning (24 uur, 7 dagen in de week). Belangrijk daarbij is dat de cliënt vaste Saars heeft, die snappen wat nodig is!
Voor meer informatie over onze mogelijkheden en tarieven, kijk op de website www.saaraanhuis.nl. U kunt ook bellen naar 0522-215033 of mailen naar meppel@saaraanhuis.nl.

Met vriendelijke groet,

Conny Rietema & Bob Assenberg
Saar aan Huis Meppel en omgeving