Met deze hete dagen is het heerlijk om naar het strand te gaan en de frisse zeewind en het water te voelen. Een rolstoel komt niet vooruit in het zand. Mensen met een beperking en ouderen kunnen met strandrups ‘de Vrijbuiter' onbeperkt het strand op. De strandrups rijdt op de Langevelderslag bij Noordwijk en een rit kost 7,50 per persoon.

Dagje naar het strand
De strandrups is een initiatief van de stichting outdoor4disabled; een stichting die zich ten doel stelt om ondanks beperkingen zoveel mogelijk te genieten van vrijheid en natuur. Sinds april 2010 kunt u via outdoor4disabled ook een dag op het strand verblijven met uw rolstoel. Met de Vrijbuiter wordt u op het strand naar een vaste verharding gebracht van 6x12m, met parasols en windschermen. Er is plaats voor ca 12 rolstoelen. Wilt u alleen, met familie of vrienden op het strand verblijven dan is dit ook mogelijk. Dit kan op een kleinere demontabele verharding van kunststof platen.

Prijzen
De prijs per persoon voor een dagje naar het strand is € 15,=, inclusief vervoer met de ‘Vrijbuiter’ naar en van het strand. Als u tijdens uw stranddag ook nog een strandrit van ongeveer een uur met de ‘Vrijbuiter’ wilt maken, dan kost dit in totaal €20.

Reserveren
Reserveren kan via reserveren@strandrups.nl of door te bellen naar Hans Rups: 06-46 372208 Kijk voor meer informatie op www.outdoor4disbled.nl.
Bron: Klaverblad Zeeland.nl en outdoor4disbled.nl