Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een (chronisch) zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis. Dag in dag uit zorgen voor een ander is zwaar, soms te zwaar. Tijdens een respijtverblijf is er de mogelijkheid om in een sfeervolle omgeving de zorgtaak even los te laten. Even de zinnen verzetten, ontspannen en tot rust komen.

De Zwanenhof is een warm en welkom huis met zorg en aandacht voor de gasten!

Individueel verblijf
U kunt als mantelzorger, buiten de groepsarrangementen om, ook alleen bij ons verblijven of samen met degene die door u verzorgd wordt wanneer het een lichte zorgvraag betreft. Alleen of samen er even uit, genieten van alle rust en ruimte van ons huis en met een op maat gemaakt programma. De prijs voor een individueel verblijf is € 125,- p.p.p.d.(all-incl.).

Groepsarrangementen
De Zwanenhof biedt voor 2015 driedaagse groepsarrangementen aan voor mantelzorgers alleen en voor mantelzorgers samen met hun licht dementerende verzorgde. Tijdens deze arrangementen is er begeleiding aanwezig. Drie dagen er tussenuit in een prachtige omgeving, heerlijk ontspannen, op adem komen en even niets moeten. De groepen bestaan gemiddeld uit 6 personen.
Aankomstdag is vrijdag 11.00 uur en het verblijf eindigt op zondag om 16.00 uur.

Bekijk de folder>>

Voor meer informatie: www.zwanenhof.nl